با بررسی رفتار کاربران در سایت شما میتوانید به نکات مهمی دست پیدا کنید و با استفاده از همین موارد به بهبود سایت بپردازید
اگر وبسایت شما در چند کشور با زبانهای مختلف فعالیت داشته باشد، موتورهای جستجو برای درک کشور و زبان مقصد به کمی کمک نیاز خواهند داشت.
هیچ سایتی با تمرکز روی یک جنبه و رها کردن جنبههای دیگر، موفق نمیشود. سئو تکنیکال، تفاوتهای عمدهای با دو روش یاد شده دارد.
در این روش، هرچه لینکهای مفید از سایتهای مرتبط به سایت شما بیشتر باشد، در کسب رتبه موفقتر خواهید بود.
از آنجایی که این بودجه محدود است، بهتر است که مهمترین صفحات وبسایت خود را در اولویت کراول شدن قرار بدهید. برای افزایش بودجه کراول، نکات زیر را در نظر داشته باشید:
خزندههای گوگل همواره به دنبال جدیدترین صفحات وب به منظور اضافه کردن آنها به فهرست ایندکس هستند.
حوزه کسب و کار، بودجه، اعتبار سایت و … آموزش سئو تکنیکال سایت از عوامل تبیین استراتژی سئو است. طبیعتا استراتژی که شما برای سایتی به بزرگی دیجی کالا دارید با استراتژی یک سایت محلی یکی نیست.
محتوای خوشهای به موتورهای جستجو نشان میدهد که شما چقدر درباره یک مبحث اطلاعات دارید و در نتیجه رتبه و اعتبار شما در این موتورها افزایش مییابد.
همانطور که گفتیم سئو تکنیکال بسیار پیچیده است و میتوان برای سادگی کار، آن را به بخشهای کوچکتر تقسیم کرد. میتوانیم تمام سئو تکنیکال را به پنج بخش زیر تقسیم کرد:
با این ابزارها میتوانید سرعت لود سایت، تجربه کاربری و سایرمشکلات و عوامل فنی را بهینه کنید و نهایتا عملکرد سایتتان را بهبود بخشید
بعضی بود و نبودشان تفاوتی نمیکند. بعضی هم مضر هستند. اگر از این عناصر درست استفاده شود به بهینه سازی محتوا کمک زیادی میکند.
بنابراین از طریق این فایلها میتوانید متوجه شوید که چه محتوایی در چه ساعتی کراول شده است. این اطلاعات به شما در بررسی بودجه محتوا و موانع احتمالی ایندکس شدن توسط رباتهای مختلف کمک میکند.
حتما برای خود ما هم پیش میآید که اگر بازشدن یک صفحه سایت خیلی طول بکشد سریع صفحه را میبندیم و خارج میشویم. عوامل زیر در سرعت سایت تاثیر گذار هستند:
هنگام بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو باید به تمام بخشهای سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال توجه کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.